anitp    

Comunicate de presa si evenimente pe tema anitp

 • anitp. Întrevederea secretarului de stat Bogdan Tohăneanu cu emisarul special pe probleme de trafic de fiinţe umane

  anitp

  Bucuresti - 2 April 2014

  Comunicat de Ministerul Afacerilor Interne

  Secretarul de stat în M.A.I., Bogdan Tohăneanu, a avut ieri, la sediul MAI, o întâlnire oficială cu emisarul special pe probleme de trafic de fiinţe umane din Home Office din Marea Britanie, Sir Antony Steen. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: marea britanie , secretar de stat , anitp

  Vezi toate comunicatele de presa despre anitp

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul anitp.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la anitp. Informatiile despre anitp cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul anitp, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la anitp, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.