Poze Anne-marie chavanon

  • WORKSHOP DE DANS IRLANDEZ cu Anne-Marie Cunningham

    Poza: WORKSHOP DE DANS IRLANDEZ cu Anne-Marie Cunningham

  • Deschiderea lucrarilor Forumului ONG-2014, organizat la initiativa Asociatiei CENTRAS, in parteneriat cu Fundatia Dignitas si Ministerul Muncii, in prezenta reprezentantilor de la Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, Ministerul Fondurilor Europene, Ministrul delegat pentru Dialog Social, Cabinetul Primlui Ministru si a doamnei Anne-Marie Chavanon – Preşedinte al Comisiei Democraţie, Coeziune socială şi Provocări Mondiale – Consiliul Europei

    Poza: Apelul organizatiilor societatii civile catre Guvernul Romaniei adoptat la finalul Forumului National ONG-2014

  • 17 MARTIE - ST. PATRICK'S DAY sau ZIUA IRLANDEI la Bucuresti

    Poza: 17 MARTIE - ST. PATRICK'S DAY sau ZIUA IRLANDEI la Bucuresti

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul anne-marie chavanon.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la anne-marie chavanon. Pozele pe tema anne-marie chavanon cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul anne-marie chavanon, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la anne-marie chavanon, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la anne-marie chavanon.