Antrepriza

Definitie Antrepriza

1. Unitate de constructie specializata in executarea de lucrari de constructii pe baza de contract.2. Contract prin care o persoana (antreprenor) se obliga sa execute pentru alta persoana (comitent) o lucrare in schimbul unei plati.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Antrepriza? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Antrepriza.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Antrepriza. Definitiile termenilor despre Antrepriza cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Antrepriza, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Antrepriza.