Poze Arsinel

 • „Cazul Arsinel“ – subiectul unei carti lansate, in premiera, la Gaudeamus

  Poza: „Cazul Arsinel“ – subiectul unei carti lansate, in premiera, la Gaudeamus

 • Dixieland Night cu Alexandru Arsinel la Hard Rock Cafe

  Poza: Dixieland Night cu Alexandru Arsinel la Hard Rock Cafe

 • Editura ALL va invita la o intalnire cu actorul Alexandru Arsinel

  Poza: Editura ALL va invita la o intalnire cu actorul Alexandru Arsinel

 • foto

  Poza: Catena îl susține pe Alexandru Arşinel şi Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”

 • Romfilatelia te invită la un spectacol inedit, „regizat” de timbrul românesc - Stele de aur ale scenei și ecranului (II)

  Poza: Romfilatelia te invită la un spectacol inedit, „regizat” de timbrul românesc - Stele de aur ale scenei și ecranului (II)

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul arsinel.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la arsinel. Pozele pe tema arsinel cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul arsinel, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la arsinel, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la arsinel.