Arvuna

Definitie Arvuna

Suma platita in avans reprezentand o parte din contravaloarea achizitionarii unui produs, a executarii unei lucrari sau a efectuarii unor servicii, conform prevederilor contractuale prestabilite. Daca nu se respecta clauzele contractuale de catre client, suma varsata ca avans ramane vanzatorului. Daca vanzatorul nu le poate executa, el trebuie sa-i verse cumparatorului dublul sumei primite. Vezi si Clauza de arvuna.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Arvuna? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Arvuna.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Arvuna. Definitiile termenilor despre Arvuna cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Arvuna, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Arvuna.