asigurariagro

Comunicate de presa si evenimente pe tema asigurariagro

 • asigurariagro

  Bucuresti - 9 iunie 2021

  Comunicat de June Communications

  Agra Asigurări, compania care a introdus digitalizarea în sectorul asigurărilor agricole, aniversează 5 ani de activitate în România. Bilanțul acestei perioade indică peste 4500 de fermieri asigurați cu peste 2.9 mil. ha suprafețe cultivate ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: agricultura , agraasigurari , asigurariagro , asigurare seceta , asigurare inghet

  Vezi toate comunicatele de presa despre asigurariagro

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul asigurariagro.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la asigurariagro. Informatiile despre asigurariagro cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul asigurariagro, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la asigurariagro, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.