Maria Dinulescu in primul videoclip de pe `Autistul` lui Florin Chilian

BUCURESTI - 4 iunie 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

La mijlocul lunii aprilie, Florin Chilian va invita alaturi de el la o prima auditie a `Autistului` - noul sau material discografic, in care a investit 1 an de munca asidua in studio si peste 15 ani de pregatire.

Albumul `Autistul`- Nu-l mai goniti pe Brancusi - contine 14 piese ce graviteaza in jurul unor subiecte precum lipsa de atentie pe care ne-o acordam noi noua insine si autismul social manifestat prin lipsa de vointa, rabdare sau timp de a-i asculta pe cei de langa noi.

Acum, pe ultima suta de metri inainte de lansarea albumului, Florin Chilian se pregateste de filmarile pentru primul extras pe single. Cu indrazneala si sinceritatea dezarmanta care il caracterizeaza atat ca om cat si ca artist, Florin Chilian a ales ca prim extras piesa `Viata ca o curva`.

Fanii artistului vor avea parte de o surpriza, avand in vedere ca din punct de vedere al conceptiei, este cat se poate de diferit de clipurile precedente `Zece`si `Chiar Daca` bazandu-se pe un minimalism exploziv al sentimentelor si pe transmisie la nivel emotional. Povestea videoclipului si realizarea conexiunii emotionale va depide exlusiv de jocul protagonistei, care este nimeni alta decat actrita Maria Dinulescu, cunoscuta pentru rolurile de exceptie din `California Dreaming` si `Pescuit Sportiv` pentru care a si castigat premiul pentru cea mai buna actrita la mai multe festivaluri internationale, ca BAFICI Argentina, sau Festivalul de Film de la Salonic, iar in Romania fiind aleasa cea mai buna actrita a anului intr-un fim romanesc, in cadrul Best Film Fest.

Filmarile pentru `Viata ca o curva` vor avea loc maine urmand ca videoclipul sa fie lansat in maxim 3 saptamani

Despre ARTITUDE STILE S.R.L.

NARCISA SIRBOIU
office@artitude.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-artitude/maria-dinulescu-in-primul-videoclip-de-pe-autistul-lui-florin-chilian