STAND UP COMEDY CU TEO, VIO si COSTEL la CRAIOVA

Craiova - 28 martie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Primul show de stand up comedy de la Craiova cu fosta Trupa Deko

fosta trupa Deko Craiova

fosta trupa Deko Craiova

STAND UP IN THE CITY

TEO, VIO, COSTEL

 

Stand up in the city pleaca iar la drum in toata tara!  Comedia de cea mai buna calitate vine in orasul tau sa descreteasca frunti si sa incinga spirite.

Stand up in the city, proiect demarat in toamna anului 2009, continua sa isi surprinda publicul. Am adus pentru prima oara pe scenele cluburilor din tara cele mai bune showuri de stand up comedy. Am inceput prin a aduce comedianti consacrati (TEO, VIO, COSTEL – cunoscuti sub numele de Trupa Deko), cei care au pus bazele fenomenului in Romania. Am adus comedianti noi, care au crescut odata cu derularea proiectului si au devenit cunoscuti publicului (DAN BADEA-Hbo, Natanticu – Divertis Pro Tv, Catalin Bordea – Bune si Nebune ProTv, Micutzu – actor al teatrului Metropolis). Am adus in deschiderea showurilor comedianti locali din fiecare oras, pentru a le oferi sansa de a se afirma (Raul – din Timisoara, Cosmin Bighei – Cluj, Adi – Iasi).

In cel de-al doilea an, Stand up in the city porneste, pentru inceput, cu spectacolele de One Man Show, avandu-i pe lista pe TEO, VIO si COSTEL, urmand la final showul de Trupa. Se anunta cel mai bun sezon, pentru ca ii avem pe cei mai buni!

Pentru prima oara, fostii component ai Trupei Deko, vin in fata publicului din CRAIOVA si promit un show de zile mari. Cei care i-au vazut doar pe youtube si pe canalele de socializare, au acum sansa de a-i vedea live.

TEO, VIO si COSTEL vin cu proiectul Stand up in the city in premiera in CRAIOVA, pe scena Casei Studentilor.  Când comedianți vin și pleacă, trupe se fac și se despart, cei trei  au rămas constant in vizorul publicului, in formula binecunoscuta, care a revolutionat fenomenul de stand up comedy din Romania.

Unde? CASA DE CULTURA A STUDENTILOR

                                                                             Cand? MARTI 19 APRILIE, ORA 20

     Info & rezervari: 0726-688-658

Pret bilet: 25 ronPermalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-artitude/stand-up-comedy-cu-teo-vio-si-costel-la-craiova