Stand up in the city pleaca iar la drum in toata tara!

Timisoara - 15 februarie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Stand up in the city pleaca iar la drum in toata tara! Comedia de cea mai buna calitate vine in orasul tau sa descreteasca frunti si sa incinga spirite.

Stand up in the city, proiect demarat in toamna anului 2009, continua sa isi surprinda publicul.

Stand up in the city pleaca iar la drum in toata tara!

STAND UP IN THE CITY

 

Stand up in the city pleaca iar la drum in toata tara!  Comedia de cea mai buna calitate vine in orasul tau sa descreteasca frunti si sa incinga spirite.

Stand up in the city, proiect demarat in toamna anului 2009, continua sa isi surprinda publicul. Am adus pentru prima oara pe scenele cluburilor din tara cele mai bune showuri de stand up comedy. Am inceput prin a aduce comedianti consacrati (TEO, VIO, COSTEL – cunoscuti sub numele de Trupa Deko), cei care au pus bazele fenomenului in Romania. Am adus comedianti noi, care au crescut odata cu derularea proiectului si au devenit cunoscuti publicului (DAN BADEA-Hbo, Natanticu – Divertis Pro Tv, Catalin Bordea – Bune si Nebune ProTv, Micutzu – actor al teatrului Metropolis). Am adus in deschiderea showurilor comedianti locali din fiecare oras, pentru a le oferi sansa de a se afirma (Cosmin – Brigada 2/3, Raul – din Timisoara, Cosmin Bighei – Cluj, Adi – Iasi).

In cel de-al doilea an, Stand up in the city porneste, pentru inceput, cu spectacolele de One Man Show, avandu-i pe lista pe TEO, VIO si COSTEL, urmand la final showul de Trupa. Se anunta cel mai bun sezon, pentru ca ii avem pe cei mai buni!

Din 17 februarie, comedia asalteaza Romania!

Ø  Iasi – Dublin Pub

Ø  Brasov – Centrul Cultural Reduta

Ø  Cluj – club Ring

Ø  Timisoara – Porky’s pub

Ø  Ploiesti – Vienna Cafe

Ø  Targu Mures – Jazz and Music Club

Ø  Suceava – club Babylon

Ø  Galati – club La Scena

 

Urmareste-ne pe profilul nostru de FaceBook ARTITUDE din fiecare oras. Cauta Artitude si tasteaza apoi numele orasului si fii la curent cu tot ceea ce iti pregatim. Avem poze, filmari si stiri exlusive.

 

 

 

Stand Up In The City, pentru ca noi aducem cele mai bune showuri de stand up comedy in orasul tau!

Informatii proiect: office@artitude.ro

Despre ARTITUDE STILE S.R.L.

Pentru detalii asupra modului in care puteti contribui ca Andreea sa-si revina, puteti suna la DOBRIN Alexandra la numarul de mobil 0727360207.LEI: BCR BRASOV- CODIBAN-RO17RNCB0053093895670001VALUTA EURO: IBAN-RO41RNCB0056093895670001