Au inceput inscrierile la CIEL Awards 2007

BUCURESTI - 5 octombrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

In aceasta saptamana, au inceput inscrierile la cea de-a doua editie a CIEL Awards, proiect initiat de Fundatia CIEL Romania. Proiectul este prima initiativa privata romaneasca de sustinere a tinerilor care vor sa-si lanseze propria afacere sau care isi doresc o cariera in economie. Detalii despre concurs si despre inscriere pot fi gasite pe site-ul www.cielawards.ro.

Au inceput inscrierile la CIEL Awards 2007

Editia 2007 are trei sectiuni de concurs: CIEL Awards Business Start-up, CIEL Awards Best Student si CIEL Awards pentru cea mai buna companie din sectorul IMM (Intreprinderi Mici si Mijlocii).

Cu ocazia lansarii inscrierilor in concurs, Fundatia CIEL Romania a anuntat componenta Juriului de la cele trei sectiuni.

Astfel, la sectiunea Business Start-up, Juriul este format din specialisti recunoscuti din sectorul de afaceri si din mediul academic. Printre acestia se regasesc: Viorel Bitu (Director General, Synergizer), Aureliu Ilin (Director Analiza Credite, BRD - Groupe Societe Generale), Mihai Vasiliu (Director General, Quark Corporation), Octavian Thor Pleter (Director academic, Universitatea Romano – Britanica), Mircea Tiplea (Chief Finance Officer Romania & Moldova, Coca-Cola HBC Romania), Andreea Rosca (Director Divizia publicatii de business, Grup Realitatea Catavencu), Vasile Voicu (Director Management Produs, Segment Business, Romtelecom), Augustin Dragan (Chief Executive Officer, Sistec-Sbsol) si Mihai Seceleanu (Managing Partner, InternetCorp).

Juriul care ii va premia pe cei mai buni studenti in Economie, in cadrul sectiunii Best Student este format din Mihai Florin (Conferentiar Universitar, Facultatea CIG – ASE), Ofelia Aleca (Asistent Universitar, Facultatea CIG – ASE), Radu Petrariu (Presedinte Senatul Studentesc ASE) si Cosmin Buteica (Presedinte ASER).

Premiul pentru categoria CIEL Awards pentru cea mai buna companie din sectorul IMM va fi acordat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, unei societati comerciale care a avut o evolutie spectaculoasa in ultimii 3 ani. Evaluarea companiilor va fi facuta de specialisti ai CCIR.

Premiile de la cele 3 sectiuni de concurs sunt oferite de Fundatia CIEL Romania si de partenerii proiectului: BRD - Groupe Societe Generale, Euroweb, Xerox Romania, Coca Cola HBC Romania, Romtelecom, Microsoft, Internetcorp, Cronus E-business, Autoitalia, Sistec-Sbsol, World Trade Center Bucharest, Hotel Sofitel si 3A Birotica.

Astfel, tinerii ale caror planuri de afaceri vor castiga la sectiunea Business Start-up vor obtine capital initial (pana la 5.000 de Euro), credit fara dobanda si comisioane de pana la 25.000 de Euro, tehnica de calcul (computere, imprimante, copiatoare, scanner-e, solutii software pentru gestiune economico-financiara CIEL Finance Manager, licente Microsoft Windows si Office), solutii de telecomunicatii si internet (centrale si aparate telefonice fixe, abonamente la internet pentru un an) si consultanta de specialitate. Castigatorii sectiunii Best Student vor primi burse de pana la 2.000 de Euro pentru finantarea masteratului, computere, solutii software pentru gestiune economico-financiara, licente Windows si abonamente gratuite la internet pentru un an. La cea de-a treia sectiune, premiul special pentru cea mai buna companie companie din sectorul IMM va consta in solutii software pentru gestiune economico-financiara CIEL Finance Manager, solutii de comunicatii, abonament gratuit la internet si promovare online.

Pe langa sponsori, CIEL Awards este sustinut de Leo Burnett Romania (agentia care a realizat campania de imagine) si partenerii media: 24FUN, Business Standard, Money Express, Radio Guerrilla, The Money Channel, Cotidianul, Revista CARIERE, Wall-Street, 9AM, Immromania.ro, Plandeafacere.ro, Finantare.ro. Organizatiile partenere sunt: Camera de Comert si Industrie a Romaniei, ASER, FASER, Senatul Studentesc ASE.

Termenul limita pentru inscrierea in competitia CIEL Awards este 31 octombrie 2007, iar jurizarea va avea loc in luna noiembrie. Informatii detaliate despre concurs si formularele de inscriere sunt disponibile pe www.cielawards.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-de-comunicare-ethos/au-inceput-inscrierile-la-ciel-awards-2007