FIRMA IESEANA CASTIGA PRIMUL LOC LA RICOP

Iasi - 26 mai 2004

Comunicat tip General in Afaceri

Proiectul firmei ELECTRA realizat cu sprijinul RELIANS a
obtinut 100.000 de EURO finantare nerambursabila RICOP

FIRMA IESEANA CASTIGA PRIMUL LOC LA RICOP

Proiectul "Dezvoltare tehnologica pentru diversificarea portofoliului de produse si crearea de noi locuri de munca", propus de firma ELECTRA din Iasi, a obtinut 100.000 de Euro finantare nerambursabila, ocupând primul loc pe lista proiectelor câstigatoare. Rezultatele licitatiei au fost anuntate oficial vineri, 20 februarie, la sediul RICOP din Vaslui.

"Scopul proiectului este cresterea calitatii produselor prin dotarea cu masini si utilaje performante. Vor fi create 22 de noi locuri de munca, din care cel putin 30% vor fi ocupate de someri. Suntem constienti ca intrarea în Uniunea Europeana va însemna si concurenta externa, de aceea dorim sa ramânem competitivi.", a declarat Marian Berdan, Director General al firmei ELECTRA.

"RICOP este programul PHARE prin care Uniunea Europeana sprijina initiativele de creare de locuri de munca si dezvoltare economica în regiunile afectate de restructurare. Din cele peste 200 de proiecte depuse, 57 au fost câstigatoare. Ele vor aduce o investitie directa de 4 milioane de euro în cele 4 judete ale Moldovei, Iasi, Bacau, Neamt si Vaslui, cuprinse în Zona 1 RICOP.", a precizat Dan Ganciu, consultant acreditat RICOP, Director al Departamentului de dezvoltare a afacerilor la compania RELIANS.

Firma ELECTRA este o companie privata din Iasi, lider pe piata nationala a interfoanelor cu o cota de piata de 70%.

Despre Asociatia de Consiliere si Terapie a Familiei (ACTF)

RELIANS este o companie ce ofera servicii de consultanta pentru dezvoltarea afacerilor şi a sectorului public, cu sediul central in Iasi si un Birou Zonal la Suceava.
Anca Lupu,
Coordonator PR
Tel./Fax 0232 25 84 25, Mobil 0788 43 22 03
anca@relians.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-de-consiliere-si-terapie-a-familiei-actf/firma-ieseana-castiga-primul-loc-la-ricop