Lansare carti Urasc realismul politic si Femeile sunt de vina autor Gabriela Cretu

Locul desfasurarii: Muzeul Judetean Vaslui

Organizator: Doamna Deputat Gabriela Cretu

Lansare carti Urasc realismul politic si Femeile sunt de vina autor Gabriela Cretu

Astazi sambata 17 ianuarie 2009 la ora 11 are loc la Muzeul Judetean Vaslui lansarea volumelor URASC REALISMUL POLITIC si FEMEILE SUNT DE VINA ale Dnei Gabriela Cretu, aparute la Editura Lumen.
Volumele reprezinta o sinteza a unor materiale publicate de Doamna Gabriela Cretu atat pe blogul sau personal cat si in diverse publicatii , reunite sub denumirea Politica Alternativa.
La lansare vor participa autoarea, impreuna cu Vlad Ciobanu, autorul ilustratiilor cuprinse in carte, si Dr. Constantin Teodorescu.
Gabriela Creţu (n. 16 ianuarie 1965, in oraşul Targu Frumos din Judetul Iasi) este un politician roman, membru al Partidului Social Democrat (PSD). Din Ianuarie 2007 a devenit membra a Parlamentului European pe 1 ianuarie 2007, odata cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana. Este doctor in Filosofie avand specializarea in Epistemologie si Filosofia Stiintei. A publicat o serie de volume atat in calitate de autor printre care Discursul lui Foucault, Editura Cronica 2004, cat si coautoare in volume colective atat in tara cat si in strainatate. Gabriela Cretu este primul politician roman care si a facut blog personal www.gabrielacretu.ro unde scrie aproape zilnic despre politica si societate.


Editura Lumen
tel 0740151455
fax 0332811551

Despre ASOCIATIA LUMEN

Programe editoriale derulate de Asociaţia şi Editura Lumen pe perioada 2005-2008 :
Programul de Promovare a Tinerilor Cercetători în perioada 2005-2007 desfăşurat cu două sesiuni anuale.
În Program au fost înscrise 1230 de materiale din care au fost acceptate spre publicare 168 materiale. 142 dintre acestea au făcut obiectul unor volume individuale de autor, iar 47 au fost publicate în volume colective. (Mai multe informaţii pe site ul editurii www.edituralumen.com)
Programul Naţional de Debut Literar Lumen 2007
În cadrul acestui Program au fost primite în total peste 300 de materiale din care 22 de tineri scriitori sunt acceptaţi şi vor debuta ca tineri scriitori (au fost luaţi în calcul doar tinerii scriitori cu care a fost semnat contract editorial).
Editura Lumen este recunoscută ca editură ştiinţifică de către CNCSIS.
Editura Lumen are o reţea naţională de distribuţie fiind prezentă în librării din judeţele: Bucureşti, Braşov, Constanţa, Cluj, Caraş Severin, Dolj, Iaşi, Sibiu, Timişoara, în Depozite de carte, şi Agenţii de difuzare a cărţii precum şi prin principalele librării virtuale existente.
Editura Lumen realizează cataloage ale tuturor apariţiilor sale editoriale pe care le transmite difuzorilor de carte şi bibliotecilor promovând astfel cărţile publicate şi autorii acestora.
Editura noastră are de asemenea onoarea de a fi prezentă cu stand propriu la diverse târguri şi expoziţii de carte (Kilipirim Bucuresti 2008, Caravana Gaudeamus Craiova 2008, Librex Iasi 2008, Librex 2007 Iaşi, Bookfest Bucureşti iunie 2007, Salonul de carte ştiinţifică CNCSIS 9 Iaşi 2006, Salonul de Carte pentru Copii şi Tineret Vaslui 2006 etc.)

Participare: Intrare libera