ATM

Definitie ATM

Sinonim - bancomat Prescurtare a expresiei americane Automated Teller Machines, care priveste un dispozitiv electromagnetic ce, in general cu ajutorul unor cartele magnetice (carduri), permite retragerea de numerar din disponibilul de cont, cat si obtinerea de informatii privind situatia unor conturi, transportul de fonduri sau acceptarea de depozite. ATM se poate folosi si pentru tranzactii postale si telefonice. Poate fi folosit si la schimbarea unei valute cu alta, prin introducerea valutei in fanta aparatului, care, dupa ce o testeaza, elibereaza suma echivalenta respectiva.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru ATM? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul ATM.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la ATM. Definitiile termenilor despre ATM cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la ATM, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la ATM.