Atributie

Definitie Atributie

Ansamblul de sarcini identice necesare realizarii unei parti dintr-o activitate care implica o anumita responsabilitate privind indeplinirea lor la termen si la un nivel calitativ prescris si care reclama autoritate si competente adecvate, cunostinte, experienta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Atributie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Atributie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Atributie. Definitiile termenilor despre Atributie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Atributie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Atributie.