Autofinantare

Definitie Autofinantare

Sinonim - finantare interna Asigurarea desfasurarii activitatii agentilor economici, satisfacerea nevoilor curente de productie, a celor de investitii si a altor necesitati din resurse proprii, fara a apela la resurse externe (contractarea de credite bancare, emisiunea de hartii de valoare etc.).Autofinantarea se bazeaza deci exclusiv pe posibilitatile proprii ale firmei, avand ca surse principale amortizarea capitalului fix si partea nedistribuita din profit care este pusa in rezerva si constituie sursa de finantare a formarii capitalului.Autofinantarea exprima astfel capacitatea de acumulare interna a unei intreprinderi.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Autofinantare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Autofinantare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Autofinantare. Definitiile termenilor despre Autofinantare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Autofinantare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Autofinantare.