Avans

Definitie Avans

Suma de bani acordata cu anticipatie de catre o persoana pentru procurarea unui bun, executarea unei lucrari sau pentru prestarea unui serviciu.Avans contra amanet - imprumut garantat printr-un gaj.Avans pe termen fix - imprumut bancar de o anumita valoare ce trebuie rambursat la o anumita scadenta determinata sau la o denuntare prealabila.Avans spre decontare - suma de bani pe care un salariat o ridica de la casieria unitatii in scopul efectuarii unor plati (cheltuieli de deplasare, de protocol, diverse taxe etc.).Avansuri acordate personalului - sume de bani acordate personalului reprezentand plata salariilor sau a ajutoarelor materiale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Avans? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Avans.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Avans. Definitiile termenilor despre Avans cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Avans, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Avans.