Avarie comuna

Definitie Avarie comuna

Avarie in care paguba rezulta dintr-o actiune intreprinsa constient de comandantul navei, cu buna intentie, sacrificiul fiind necesar pentru salvarea navei si marfii, iar actiunea are loc in situatii fortuite de exceptie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Avarie comuna? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Avarie comuna.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Avarie comuna. Definitiile termenilor despre Avarie comuna cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Avarie comuna, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Avarie comuna.