Banca de export-import

Definitie Banca de export-import

Banca comerciala specializata care acorda credite pe termen lung sau pe diferite termene producatorilor sau exportatorilor autohtoni, pentru a-i sprijini in activitatea de promovare a produselor tarii respective pe pietele externe. Garanteaza creditorii externi, efectueaza operatiuni de casa in favoarea importatorilor si exportatorilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Banca de export-import? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Banca de export-import.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Banca de export-import. Definitiile termenilor despre Banca de export-import cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Banca de export-import, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Banca de export-import.