Bancnota

Definitie Bancnota

1. Inscris cu semn banesc (hartie de valoare) la purtator, nepurtator de dobanda, fara termen de plata, imprescriptibil, ce se pune in circulatie de catre bancile de emisiune si care indeplineste functia de mijloc de plata.2. Bilet de banca pus in circulatie de banci comerciale care exprima angajamentul bancii emitente de a plati purtatorului la cerere suma de bani inscrisa pe el. Este considerata un efect de comert, o dezvoltare a cambiei si, in principiu, o cambie platibila la cerere.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bancnota? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bancnota.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bancnota. Definitiile termenilor despre Bancnota cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bancnota, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bancnota.