bauMax și GMP poartă din nou mustață

BUCURESTI - 24 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

bauMax România SRL și GMP ADVERTISING continuă campania promoțională ”Reduceri la mustață”, ca urmare a succesului pe care l-a avut prima implementare a acestui concept. La solicitarea consumatorilor, de la o zi de promoție, așa cum s-a întâmplat în luna august, runda a doua de reduceri se extinde la zece zile. Astfel, în perioada 22 – 31 octombrie, mustăcioșii sunt invitați să revină în magazinele bauMax din toată țara și să profite de reduceri de 10% la mobilier de baie și căzi.

bauMax și GMP poartă din nou mustață

“Campania promoțională ”Reduceri la mustață” revine tocmai pentru că prima implementare s-a bucurat de un real succes în rândul consumatorilor. Nici n-am știut că sunt atât de mulți mustăcioși (adevărați sau nu) în România, dar ne bucurăm că au fost atât de receptivi și că putem face din nou ceva pentru ei. Mulțumim GMP Advertising pentru idee și suport în implementare, ne bucură înțelegerea mare pe care partenerul nostru o are asupra afacerii bauMax”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager, bauMax România.

 

Pentru a doua parte a reducerilor cu mustață, GMP Advertising a pregătit 10 secunde de teasing, menite să le dea ne-mustăcioșilor timp de pregătire, care au rulat pe TV între 15 și 21 octombrie și un spot TV ce prezintă oferta, care va fi pe ecrane pe parcursul întregii promoții din magazine.

 

Este unul dintre acele exemple că ideile simple, dar îndrăznețe, generează succesele mari. Iar reeditarea campaniei vine tocmai ca urmare a răspunsului pozitiv pe care l-am primit de la clienții bauMax, fie ei mustacioși sau nu. Însă, fără o companie îndrăzneață, n-am fi reușit. Iar aici este meritul echipei bauMax”, a declarat Cristiana Belodan, Group Account Director GMP Advertising.

 

Reeditarea campaniei ”Reduceri la mustață” păstrează conceptul creativ ingenios și simplu, propus de agențiile GMP Advertising și Webstyler. Conexiunea clienților cu mustața meșterului bauMax a prins foarte bine, fapt confirmat de rezultatele primului val de campanie, desfășurat în luna august.

 

Mai mult, componenta online a campaniei semnată Webstyler, centrată pe Mustălicious, un personaj impresionat de reducerea bauMax care-şi pune mustaţa la dispoziţia femeilor a fost premiată la Internetics. Festivalul de branding, marketing și advertising online a acordat campaniei Mustălicious premiul cel mare la categoria Online Media and Tools – Rich Media.

 

Din echipa bauMax au făcut parte: Iraida Paiuc (Marketing Manager), Elena Irimia (Asistent Marketing), Adina Săniuţă (Specialist Marketing) și Alexandru Borzea (Asistent Marketing).

 

Echipa GMP Advertising care a contribuit la realizarea campaniei este formată din Cristiana Belodan (New Business Group Account Director), Laur Raboj (Copywriter), Florin Pădurean (Art Director), Valentin Nenu (Senior Account Executive).

 

 

Despre bauMax România SRL

 

bauMax este prezent pe piaţa DIY din România de peste 5 ani, oferind clienţilor un sortiment bogat de produse destinate bricolajului. În prezent, reţeaua bauMax cuprinde 156 magazine în 9 țări, iar în România numărul magazinelor a ajuns la 15 după deschiderea unui nou magazin în Cluj, în luna martie a acestui an. Prin servicii de calitate, preţuri mici şi sortiment adaptat nevoilor clienţilor, bauMax își propune să devină lider al pieţei DIY din România. Mai multe detalii pe www.baumax.ro.

 

Despre GMP Advertising

 

GMP este una dintre agențiile independente importante din România.

De-a lungul celor 12 ani de existență, de numele GMP se leagă povești de succes pentru branduri precum Timișoreana, Romtelecom, bauMax, Arctic, Apa Nova, Boom, Bucovina, Cocolino, Cosmote, Millennium Bank, Monte Banato.

Pentru creativitate și eficiență, GMP primește constant recunoaștere națională și internațională la festivaluri precum Cannes Lions și EFFIE.

Portofoliul GMP și o selecție de studii de caz pot fi accesate pe www.gmp.ro.

 

https://www.youtube.com/user/baumaxromania?feature=guide

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/baumax-romania-srl/baumax-i-gmp-poart-din-nou-musta