Ziua porţilor deschise la bauMax pentru persoanele cu dizabilităţi

BUCURESTI - 15 octombrie 2013

Comunicat tip General in ONG, Social, CSR

Sub motto-ul „Omul nu are limite! Arată ce poţi!” bauMax organizează pe 16 octombrie 2013 în Romania a şasea ediţie a ziua porților deschise pentru persoanele cu dizabilităţi.

Ziua porţilor deschise la bauMax pentru persoanele cu dizabilităţi

În cadrul zilei porților deschise bauMax, persoanele cu dizabilităţi se implică în diverse activități alături de echipele bauMax în toate magazinele din ţară şi din străinătate. Campania anuală îşi propune să atragă atenţia angajaţilor şi clienţilor asupra aptitudinilor persoanelor cu dizabilităţi şi să ajute la eliminarea barierelor interumane.

 

În toată țara, aproximativ 250  de participanţi au posibilitatea de a pătrunde timp de o zi în universul bauMax. Cu sprijinul angajaţilor bauMax şi al supraveghetorilor din instituţia respectivă pentru persoanele cu dizabilităţi, acestea se pot implica în diverse activităţi specifice unei zile de muncă în magazin şi pot stabili noi contacte. Ziua porților deschise se desfăşoară în toate cele nouă ţări bauMax.

 

Peter Eszényi, Director General bauMax Romania: „Conform experienţei noastre, barierele sunt înlăturate în cel mai potrivit mod prin trăire personală, de aceea, cu ocazia zilei porților deschise, dorim să aducem şi noi o contribuţie la aceasta.”

 

De peste 30 de ani, bauMax promovează şi susţine persoanele cu dizabilităţi în cadrul programului „Omul nu are limite! Arată ce poţi!”. În cadrul acestui program, bauMax se concentrează pe trei domenii:

1. Colaborarea dintre instituţiile pentru persoane cu dizabilităţi şi magazinele bauMax;

2. Organizaţiile pentru persoane cu dizabilităţi, ca parteneri de serviciu;

3. Posibilităţi de practică şi angajare în firmă. Peste 250 de persoane cu dizabilităţi fac parte din echipele bauMax de pretutindeni. În România avem angajate în acest moment 23 de persoane cu dizabilităţi.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/baumax-romania-srl/ziua-portilor-deschise-la-baumax-pentru-persoanele-cu-dizabilitati