TNI si RO-Imobile.ro

BUCURESTI - 28 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Constructii

Fie ca esti din Bucuresti, Cluj, Maramures, Neamt sau Vrancea, ai dreptul ca in functie de programul tau sa gasesti intr-un singur loc, cele mai bune oferte imobiliare, cu detaliile specifice si date de contact ... si asta la un click distanta. www.targimobiliar.eu

TNI si RO-Imobile.ro

RO-IMOBILE- portalul imobiliarelor
Peste 180.000 de oferte imobiliare intr-un singur loc, disponibile 24/7


Fie ca esti din Bucuresti, Cluj, Maramures, Neamt sau Vrancea, ai dreptul ca in functie de programul tau sa gasesti intr-un singur loc, cele mai bune oferte imobiliare, cu detaliile specifice si date de contact ... si asta la un click distanta.

RO-IMOBILE.RO reprezinta portalul ce-ti faciliteaza cautarea locuintei visate, a casei de vacanta din acea zona linistita cu aer proaspat, sau a oportunitatilor de a investi in acest domeniu.

Echipa RO- IMOBILE lucreaza pentru tine de mai bine de 3 ani spre a-ti facilita cautarea, prin selectarea si verificarea anunturilor in functie de criterii bine definite, reunind atat oferte de la agentii imobiliare cat si direct de la proprietari.

Din punctul de vedere al preturilor, portalul RO-IMOBILE.RO gazduieste si promoveaza atat locuinte low cost : garsoniere in Bucuresti incepand cu 25.000 EURO, apartamente de 2 camere la 40.000 EURO, sau apartamente de 4 camere la 65.000 EURO, cat si imobile cu finisaje de lux, situate in zone centrale si ultracentrale a caror pret poate urca si pana la 200.000 EURO in cazul unui apartament de 2 camere, sau 500.000 EURO in cazul unui apartament de 3 camere.

Oferte pentru toate bugetele sunt disponibile nu doar pentru capitala, ci pentru fiecare judet din tara, insa la mai mare cautare sunt cele de vacanta din Prahova si Constanta.
Spre exemplu pentru suma de 55.000 de EURO iti poti achizitiona un apartament de 2 camere intr-un imobil nou din Azuga langa partie, sau un apartament de 3 camere in Constanta.

Pentru mai multe oferte avantajoase puteti accesa pagina de internet www.ro-imobile.ro

In plus, echipa RO.IMOBILE.RO sustine in calitate de partener media cel mai mare eveniment imobiliar din Romania- Targul National Imobiliar (TNI), impartasind viziunea definita suscint : RE: Gandeste, RE: Inventeaza, RE: Conecteaza, RE: Investeste, RE: Construieste !

Evenimentul Targul National Imobiliar (TNI) poate fi vizitat in perioada 13-16 MAI 2010 la Palatul Parlamentului.
Costul unui bilet de intrare este de 5 RON.

Organizatori: BDOBC Business Center si Centrul International de Conferinte (CIC)
Partener Strategic : IMOPEDIA.RO
Parteneri : RPF Development, Mervani Invest, Apulum 94, Uniunea Nationala a Agentiilor Imobiliar (UNAI),
Eveniment realizat cu sprijinul: Good Homes, Oblique TV Magazin, Agenţia Naţională de Presă AGERPRES, IMOBILIARE.ro
Parteneri media: Romania Libera, Hiparion Magazines, Casa Lux, Casa si gradina, www.ro-imobile.ro, alaturi de alti 50 de parteneri media

Pentru detalii privind cale de acces la expozitie, lista companiilor expozante sau regulamentele de participare la concursuri, accesaţi pagina de internet a evenimentului www.targimobiliar.eu

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bdobc-business-center1/tni-si-ro-imobile-ro