Motivatia si Managementul Vietii

Locul desfasurarii: B.Energy Body & Mind,

Organizator: B.Energy Body & Mind Fitness

Motivatia si Managementul Vietii

Suntem in ultimul timp din ce in ce mai constransi de presiunile din jurul nostru, facturi, prieteni, job, viata personala, dezvoltare personala. Traim in lumea dorintei de a fi perfecti si asta este o presiune foarte mare.

Insa, aceste presiuni sunt doar niste perceptii pe care noi ni le autoimpunem. Daca invatam sa gestionam mai bine aspectele din viata noastra, vom invata sa privim mai lejer lucrurile care ni se intampla si, in acelasi timp, sa ne facem timp pentru lucrurile cu adevarat importante.

Pentru a discuta si pentru a-ti stabili zonele importante din viata ta si pasii prin care poti sa ti le gestionezi mai bine vino la seminarul de motivatie "Motivatia si managementul vietii” cu sub-tema “Roata Vietii – Un instrument de evaluare si eficientizare a zonelor importante din viata ta".

Alaturi de trainerul Cristian Raducan, specialist in programare neurolingvistica, vei redescoperi pofta de actiune, increderea in tine, motivatia si lejeritatea de a gestiona aspectele importante ale vietii tale. Participarea la seminar este 60 lei/persoana. Inscrierea se va face la b@benergy.ro sau 0732 134 404 pana cel tarziu 16 mai, ora 21:00. Daca vii insotit(a) de cel putin o persoana, va puteti inscrie fiecare la pretul special de 50 lei/persoana.

Mai multe informatii poti afla pe www.benergy.ro si www.facebook.com/benergy.ro.

Confirmare pana la data: 17 mai 2012

Participare: Taxa de participare