Birou gestionar

Definitie birou gestionar

inseamna Biroul (si/sau un membru al acelui Birou care actioneaza sub autorizarea acestuia) care are raspunderea, in tara sa proprie, pentru gestionarea si regularizarea daunelor in conformitate cu prevederile Conventiei Interbirouri si legislatiei nationale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Birou gestionar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul birou gestionar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la birou gestionar. Definitiile termenilor despre birou gestionar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la birou gestionar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la birou gestionar.