BITSoftware lansează FieldBook AgriApps, un nou standard în agricultura de precizie

Brasov - 10 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Tehnologie, Agricultura

BITSoftware, companie românească cu peste 25 de ani de experiență în dezvoltarea și implementarea de soluții software de business, lansează FieldBook AgriApps , soluție pentru managementul performant al fermelor agricole de orice dimensiune.

FieldBook AgriApps

FieldBook AgriApps

Agricultura de precizie presupune utilizarea tehnologiei pentru eficientizarea activităților în agricultura, informarea permanentă a fermierului asupra culturii și obținerea unor informații clare asupra producției agricole.

 

Fermierii au acum la dispoziție soluția FieldBook AgriApps, care gestionează toate activităţile fermei: planificare, execuţie și urmărire lucrări agricole pe multi-culturi și multi-ferme, inspecţii și observații, alerte tratamente, gestiune personal și utilaje, costuri pe parcelă și cultură, management vizual GIS, integrare IoT. Soluția permite utilizatorilor să introducă activitățile și lucrările agricole zilnice direct de pe telefonul mobil sau de pe tabletă și să aibă acces la informațiile despre culturile administrate în timp real.

 

FieldBook AgriApps (FBAA) este un proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE) în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate (2014-2020). Codul SMIS al proiectului: 115887.

 

Mai multe detalii despre soluția FieldBook AgriApps găsiți pe site-ul https://www.fieldbookapps.com/.

Evenimentul de lansare va avea loc în data de 28 iunie 2019, în Poiana Brașov, la Hotel Alpin. Înscrierile se pot face accesând pagina https://www.fieldbookapps.com/inregistrare-eveniment.

Despre BIT SOFTWARE

Cu peste 25 de ani de activitate, BITSoftware are în portofoliu peste 250 de clienți și implementări de succes în peste 70 de țări. BITSoftware dezvoltă și implementează soluții ERP, CRM, WMS și BI care ajută companiile din diverse industrii, cu precădere din agricultură, construcții, distribuție, logistică, producție, telecom, servicii profesionale, să-și îmbunătățească productivitatea prin automatizarea proceselor din companie și să-și ducă la îndeplinire obiectivele de creștere.