Harvard Business Review si Jack Welch in revista Biz

BUCURESTI - 3 aprilie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Revista Biz creste in greutate editoriala extinzand sectiunile de strategie, management, domeniile “vedete” si viata dupa afaceri

Din martie, revista Biz include articole din Harvard Business Review, o sectiune semnata Jack Welch si celebrele caricaturi Dilbert

Biz si-a reinventat conceptul editorial incepand cu ultima editie din martie. Pe langa domeniile “vedeta” ale afacerilor romanesti – auto, finante-banci, imobiliare, retail, advertising, tehnologie - excelenta, strategia, managementul si viata de dupa afaceri sunt noile sectiuni extinse ale publicatiei.

Printre noutati mentionam: articolele Harvard Business Review, interviurile semnate Jack si Susie Welch si Dilbert - celebrele benzi desenate care satirizeaza puternic mediile corporatiste greoaie si absurde.

Harvard Business Review pe limba noastra

“Articolele publicatiei Harvard Business Review (HBR) sunt printre cele mai respectate si apreciate materiale jurnalistice in lumea economica de azi. Incepand cu acest numar, Biz va da ocazia sa cititi de doua ori pe luna cele mai interesante articole marca HBR ”, declara redactia Biz in editorial.
Seria de articole HBR debuteaza cu o analiza a principalelor greseli de marketing. Consecventa regulilor marketingului profesionist si valorilor jurnalistice, articolul HBR nu se limiteaza doar la o listare a celor mai grave erori de marketing, ci ofera si cauze si rezolvari eficiente.

HBR este autoritatea globala recunoscuta in domeniul leadership-ului, creat pentru manageri care si-au creat, condus si transformat companiile pentru a urca pe valul economiei globale. Editiile lunare HBR abordeaza afacerile intr-o maniera practica si esentiala, nalizand tehnici si strategii pentru afacerile puternice.

Jack Welch raspunde.

Tot la noutati subliniem o sectiune permanenta de intrebari si raspunsuri realizata de insusi Jack Welch, fost CEO General Electric si autor al best sellerurilor “ Winning” si “ Jack: Straight from the Gut”.

Dilbert – afacerile au benzile lor desenate!

Celebrul personaj de benzi desenate Dilbert si aventurile sale in lumea afacerilor va intra din martie si in Biz, pe ultima pagina a revistei. apare in 2000 de publicatii din 65 de tari. Dilbert va fi prezent in fiecare numar din Biz tradus special pentru cei care cred ca se poate rade inteligent despre companiile rigide si absurde.

Despre BMG

Business Media Group (BMG) este un grup independent de media fondat in 1995, cu misiunea de a furniza informatii obiective si un loc de discutii privind mediul de afaceri din Romania. BMG are doua divizii de publicatii: Business Publishing (ce cuprinde saptamanalul Business Review, revista de afaceri Biz, Campaign - revista profesionistilor din marketing si comunicare, cel mai complet ghid al afacerilor - The Workbook si, din mai, Business Week - cea mai citita revista de afaceri din lume) si Lifestyle Publishing (ce include Class - revista de lifestyle masculin, Stuff - licenta revistei internationale de tehnologie Stuff Magazine, Autocar - licenta primei reviste de masini din lume, precum si Cinemagia -singura revista de cinema din Romania). De asemenea, BMG este organizator al evenimentelor Zilele Biz, Effie, Ad’Or precum si o serie de conferinte cu cei mai mari speakeri din lume: Wally Olins, Jack Trout, Tom Peters sau Edward de Bono.
Madalina Davidescu
marketing@bmg.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bmg/harvard-business-review-si-jack-welch-in-revista-biz