Bonitate financiara

Definitie Bonitate financiara

Apreciere data unui agent economic in cazul in care acesta solicita un credit de la o banca. Banca comerciala apreciaza capacitatea de rambursare a creditului de catre client pe baza planului de afaceri sau, in cazul proiectelor mai complexe tehnologic, pe baza studiului de fezabilitate al proiectului, in care se arata modul in care banii imprumutati vor fi utilizati. Clientii bancii (agentii economici) care pot rambursa ratele creditului la scadenta dispun de bonitate financiara.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bonitate financiara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bonitate financiara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bonitate financiara. Definitiile termenilor despre Bonitate financiara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bonitate financiara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bonitate financiara.