Bonitate

Definitie bonitate

capacitatea debitorului de a face fata obligatiilor de plata la scadenta. Pentru determinarea bonitatii se tine cont de o serie de indicatori, cum ar fi: lichiditatea, solvabilitatea, rentabilitatea, gradul de indatorare al debitorului

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bonitate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul bonitate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la bonitate. Definitiile termenilor despre bonitate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la bonitate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la bonitate.