Borderou al bonurilor de vanzari

Definitie Borderou al bonurilor de vanzari

Document cu ajutorul caruia casierul inregistreaza bonurile de vanzare de marfuri, respectiv numarul de ordine al bonului si valoarea incasata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Borderou al bonurilor de vanzari? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Borderou al bonurilor de vanzari.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Borderou al bonurilor de vanzari. Definitiile termenilor despre Borderou al bonurilor de vanzari cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Borderou al bonurilor de vanzari, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Borderou al bonurilor de vanzari.