Ce oportunitati au furnizorii care expun la GastroPan?

Pantelimon - 14 februarie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, HoReCa

Furnizori mondiali de ingrediente, echipamente si tehnologii pentru brutarii, cofetarii si restaurante vor participa la expozitia GastroPan - unul dintre cele mai importante targuri de profil organizate in Europa de Sud-Est, permitand specialistilor vizitatori sa experimenteze cele mai noi tendinte si tehnologii de pe piata.

Oferta bogata de solutii expuse la GastroPan, programele demonstrative variate sau concursurile care vor desemna Painea, Tortul sau nghetata Anului, sunt doar cateva din surprizele dedicate celor 20.000 de vizitatori asteptati la eveniment. Furnizori romani si straini care expun la GastroPan vor dobandi o prezenta puternica pe piata panificatiei, cofetariei si alimentatiei publice.

O piata cu potential

Romanii sunt cunoscuti ca fiind printre cei mai mari consumatori de paine din UE. In acest context, sectorul de panificatie a fost in ultimii ani de criza pintre cele mai putin afectate sectoare economice. Avand o valoare estimata la 1 miliard de euro piata de panificatie continua sa ofere numeroase oporunitati de dezvoltare pentru brutarii, patiserii, cofetarii dar si pentru restaurante, baruri si cafenele, care tind sa se adreseze aceleiasi clientele. Investitiile in produse si tehnologii noi au fost, sunt si vor fi insa conditia esentiala pentru succesul acestor afaceri.

Poarta de acces catre piata de profil

Din dorinta de a deveni furnizori pe o piata cu un asemenea potential, furnizorii de echipamente, ingrediente, dotari si tehnologii pentru afacerile de profil si-au deja rezervat standuri in cadrul celui mai important targ autohton ce reuneste antreprenorii si specialistii din domeniile panificatiei, cofetariei si alimentatiei publice. Pentru a afla ce anume vor expune furnizorii la GastroPan, vizitati meniul Profilul Expozantului de pe site-ul expozitiei GastroPan.

Participarea la GastroPan in calitate de expozant este foarte avantajoasa, comparativ cu alte expozitii internationale de profil. Va puteti convinge de asta afland  Tarifele Expozitionale, iar daca doriti sa expuneti la eveniment puteti incepe prin completarea Cererii de Participare, disponibila tot pe site-ul expozitiei. Daca va grabiti, mai puteti obtine inca un stand cu o pozitionare mai buna.

Sprijiniti Concursurile GastroPan prin Sponsorizare!

GastroPan este spatiul inovatiei si al creativitatii, oferind numeroase demonstratii practice si concursuri pentru brutari, cofetari si bucatari, ajutand astfel producatorii din domeniu in perfectionarea personalului si dezvoltarea de noi produse. In viziunia specialistilor din sector, concursurile Gastropan au puterea de a impune tendintele pietei de profil.

Sponsorizand aceste competitii, ofertele dumneavoastra pot deveni cu usurinta solutii de referinta in brutariile, cofetariile si bucatariile profesionale autohtone. Contactati-ne pentru a afla Oferta de sponsorizare.

Spatii publicitare in Catalogul Oficial GastroPan 2013!

Puteti rezerva spatii publicitare in catalogul expozitiei, distribuit gratuit tuturor vizitatorilor, al caror numar este estimat la 20.000.

Detalii si rezervari standuri la telefon 0266-219.392 sau pe adresa info@gastropan.ro!

Despre Boro Info SRL

GastroPan este cel mai mare targ de panificatie, cofetarie si alimentatie publica organizat pe piata autohtona de profil si unul dintre cele mai importante din Europa Centrala si de Est. Evenimentul prezinta cele mai noi si mai eficiente ingrediente, echipamente si tehnologii de productie, contribuind in mod decisiv la dezvoltarea pietei de profil.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/boro-info-srl1/ce-oportunitati-au-furnizorii-care-expun-la-gastropan