Cofetari premiati olimpic sustin demonstratii LIVE la GastroPan Brasov
Brasov - 21 martie 2014
Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, HoReCa
Daca doriti sa experimentati tehnica modelarii pieselor artistice din zahar si ciocolata sau secretele sculpturii in legume si fructe, a sasea editie a expozitiei GastroPan , care dupa Targu Mures si Bucuresti vine la Brasov, este locul ideal pentru dumneavoastra. Principalul eveniment autohton dedicat sectorului de panificatie, cofetarie , gelaterie, ciocolaterie, cafea si alimentatie publica , prezinta modul de lucru al unor specialisti premiati la cele mai prestigioase competitii si olimpiade de cofetarie si gastronomie .
Va asteptam!
Cei mai talentati brutari, cofetari si bucatari, atat din tara cat si din strainatate, sustin demonstratii practice permanente in cadrul expozitiei ce se desfasoara in perioada 4-6 aprilie 2014 la Brasov Business Park.
Din programele Zonei DEMO
• Sculptura creativa in fructe si legume - echipa de bucatari specializati din Ungaria;
• Modelarea florilor si figurinelor din pasta de zahar - cake designeri romani specializati in Anglia;
• Modelare artistica zahar tras si suflat - cofetar castigator al Olimpiadei de Cofetarie din Brazilia;
• Creatie artistica si coaceri demonstrative (dezvoltare de produs) - brutar artizan din Ungaria;
• Decorarea deserturilor din turta dulce - specialist artizan din Romania;
• Procesare si modelare artistica din zahar caramelizat (grilaj) - cofetar specializat din Ungaria
• Confectionarea deserturilor si a pieselor artistice din ciocolata - castigatorul editiilor 2012 si 2013 ale concursurilor de creatie artistica in ciocolata GastroPan.
GastroPan Demo Forum pune talentul in prim-plan
GastroPan Demo Forum scoate in evidenta demonstratii programate zilnic, la care vizitatorii pot asista, se pot inspira si se pot consulta cu specialistii din domeniu.
VINERI 4 Aprilie | 12:00 - 13:30 | SCULPTURA IN FRUCTE SI LEGUME |
13:30 - 15:00 | DECORARE TURTA DULCE | |
15:00 - 16:30 | CREATIE ARTISTICA IN ZAHAR | |
16:30 - 18:00 | MODELARE GRILAJ, ZAHAR | |
SAMBATA 5 Aprilie | 10:00 - 12:00 | MODELAJ FIGURINE, FLORI ZAHAR |
12:15 - 14:00 | SCULPTURA IN FRUCTE SI LEGUME | |
14:00 - 16:00 | MODELAJ FIGURINE, FLORI ZAHAR | |
16:00 - 18:00 | CREATIE ARTISTICA IN ZAHAR | |
DUMINICĂ 6 Aprilie | 10:00 - 12:00 | CREATIE ARTISTICA IN CIOCOLATA |
12:00 - 14:00 | MODELARE GRILAJ, ZAHAR | |
14:00 - 16:00 | MODELAJ FIGURINE, FLORI ZAHAR |
Despre Boro Info SRL
BORO-INFO SRL are o experienta de peste 13 ani in editarea revistelor de specialitate si organizarea de evenimente de afaceri.
Principalele produse ale companiei sunt:
BRUTARUL-COFETARUL - Revista pentru brutarii, patiserii, cofetarii, gelaterii si ciocolaterii;
GASTROMEDIA - Revista operatorilor din alimentatia publica si industria ospitalitatii;
GASTROPAN - Expoziţie internationala de solutii si tehnologii de panificatie, cofetarie, gelaterie, ciocolaterie, cafea si alimentatie publica
-
Rita Scridon - Responsabil Media
-
Pentru telefon si e-mail click aici
- BORO INFO SRL
-
Pagina contact: Contact BORO - INFO S.R.L.