GASTROMEDIA lansează MEDIA-KIT 2009!

Odorheiu Secuiesc - 10 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Prin noua oferta media, ce include tarife neschimbate, discount de până la 40% şi multe bonusuri, revista GASTROMEDIA asigura furnizorilor... calea optima spre HoReCa!

GASTROMEDIA lansează MEDIA-KIT 2009!

Revista de specialitate GASTROMEDIA se relansează cu un format grafic mai atractiv, un design reîmprospătat şi… un conţinut informaţional îmbunătăţit. Modificările ţintesc creşterea gradului de utilitate a articolelor publicate, încercând să ofere informaţii concrete şi exacte, cât mai aproape de nevoile reale ale specialiştilor conectaţi la bioritmul sectorului HoReCa.

Pe lângă beneficiile multiple aduse factorilor de decizie din unităţile hoteliere şi de restauraţie – în calitate de cititori ai revistei, noua politică editorială pe care o adoptăm plasează în prim plan şi partenerii GASTROMEDIA – în calitate de furnizori de produse şi servicii pentru industria ospitalităţii.

Ţinând cont de realităţile economice dificile cu care se confruntă agenţii economici, dar şi de importanţa publicităţii în transmiterea mesajului furnizorilor către clientela ţintă, am dezvoltat pentru anul 2009, în premieră pe piaţa media din România, pachete de promovare mai avantajoase decât cele de anul trecut!

Pentru mai multe detalii despre noua oferta GASTROMEDIA, accesati pagina www.gastromedia.ro sau contactati-ne pentru elaborarea unei oferte personalizate, pe masura nevoilor Dvs. de publicitate.

Despre Boro Info SRL

BORO-INFO SRL are o experienta de peste 8 ani in editarea revistelor de specialitate de nisa, tip business-to-business.
Activitatea principala a societatii consta in editarea publicatiilor GASTROMEDIA si BRUTARUL, surse de informatii utile in mediile de afaceri carora le sunt dedicate, si anume sectorul HoReCa, respectiv industria de morarit-panificatie.
Ca preocupari complementare, compania se implica intens in promovarea tendintelor din cele doua sectoare, participand activ la diferite evenimente, conferinte, simpozioane, targuri si expozitii dedicate.
Daniel Maior
Development Manager
Boro-Info SRL
daniel@gastromedia.ro
marketing@gastromedia.ro