Peste 100 de concurenti inscrisi la concursurile GastroPan 2013!

Pantelimon - 21 martie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Social, HoReCa

Dincolo de oferta variata de solutii expuse, targul GastroPan este apreciat si pentru concursurile de specialitate pe care le gazduieste. Talentele descoperite in cadrul acestora au garantia unei cariere profesionale de succes, in timp ce produsele prezentate in concurs devin vedete in vanzarile brutariilor, cofetariilor si restaurantelor.

Peste 100 de concurenti inscrisi la concursurile GastroPan 2013!
 Vizitatorii expozitiei GastroPan beneficiaza de transport gratuit de la statia de metrou Republica (Bucuresti), la fiecare jumatate de ora, in intervalul 09:00 - 18:30. 

GastroPan 2013 se desfasoara in orasul Pantelimon (ILFOV), la EXPOROM.

La cele 9 categorii ale concursurilor GastroPan s-au inscris deja peste 100 de specialisti ai breslei - brutari, cofetari si bucatari. Competitiile au scopul de a promova aceste meserii dar si de a impune noi tendinte pe piata de profil, ajutand producatorii cu idei de diversificare a produselor oferite consumatorilor.

Premiem Painea, Tortul si Inghetata Anului 2013!

Cele mai ravnite premii vor fi trofeele Painea, Tortul si Inghetata Anului, dar competitiile vor fi la fel de stranse la sectiunile de Creatie Artistica, unde concurentii isi vor pune la incercare creativitatea realizand piese artistice impresionante din aluat de panificatie , ciocolata, zahar sau martipan.

Sectiunile, categoriile si tematicile concursurilor GastroPan sunt disponibile pe www.gastropan.ro Participarea la concursuri este gratuita, iar castigatorii vor fi recompensati de catre organizatorii concursurilor cu zeci de cupe, medalii si diplome. Daca furnizati solutii pentru domeniul panificatiei, cofetariei si alimentatiei publice, puteti sustine concursurile GastroPan prin sponsorizare.

Detalii la telefon 0266-219.392 sau pe adresa info@gastropan.ro.

Expozitia GASTROPAN 2013 IN CIFRE: A 5-a editie, in crestere cu 70% fata de anul trecut10.000 mp spatiu de expunere, 120 de expozanti din 24 de tari, 60% expozanti romani, 40% expozanti straini, 20,000 vizitatori specialisti invitati.

Pentru a vizita expozitia accesati pagina www.gastropan.ro si completati Talonul de Acces Gratuit.

Expozitia GastroPan este organizata de societatea BORO-INFO, redactia revistelor de specialitate BRUTARUL-COFETARUL si GASTROMEDIA.

Despre Boro Info SRL

Expozitia GastroPan este cea mai buna platforma ce reuneste producatori, operatori, furnizori si specialisti din domeniile panificatiei, cofetariei, gelateriei si alimentatiei publice. Oferta larga de echipamente, ingrediente si tehnologii expusa, demonstratiile practice sustinute de specialisti premiati la nivel international si concursurile care vor desemna Painea, Tortul si Inghetata Anului, transforma expozitia intr-un spatiu al inovatiei si al creativitatii.
BORO-INFO SRL are o experienta de peste 12 ani in editarea revistelor de specialitate de nisa, tip business-to-business, respectiv in organizarea de evenimente de afaceri.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/boro-info-srl1/peste-100-de-concurenti-inscrisi-la-concursurile-gastropan-2013