Angajații Inoveco, alături de alți voluntari, au participat la acțiunea de Ecologizare a Pădurii Andronache din Voluntari, județul Ilfov

Voluntari - 17 octombrie 2023

Comunicat tip General in ONG, CSR

În parteneriat cu Asociația Copacilor Nemuritori (ACN), compania de construcții și de soluții tehnologice agricole Inoveco a participat la acțiunea de ecologizare a Pădurii Andronache din județul Ilfov, București. Această acțiune a adunat peste 130 de voluntari determinați să contribuie la protejarea mediului înconjurător.

Angajații Inoveco, alături de alți voluntari, au participat la acțiunea de Ecologizare a Pădurii Andronache

Angajații Inoveco, alături de alți voluntari, au participat la acțiunea de Ecologizare a Pădurii Andronache

„Inoveco este o companie dedicată soluțiilor de gestionare a deșeurilor și preocupată de mediul înconjurător. Ne-am alăturat cu mândrie inițiativei de ecologizare a Pădurii Andronache căci grija față de mediu este în AND-ul companiei noastre. Pentru noi, protejarea mediul înconjurător nu este doar un concept, ci face parte din viziunea noastră și din modul în care ne desfășurăm activitatea de zi cu zi. De-a lungul celor peste 30 de ani de experiență, Inoveco a oferit soluții inovatoare pentru colectarea și gestionarea deșeurilor, lucru care contribuie la menținerea unui mediu curat și sănătos. Ne mândrim cu faptul că am făcut parte din această acțiune de ecologizare, care reprezintă un pas concret în direcția protejării mediului înconjurător.” a declarat Cristina Feodorov, director de vânzări Inoveco.

„Acțiunea de ecologizare a Pădurii Andronache ne amintește că puterea cuvântului VOLUNTAR este enormă și că oricare dintre noi poate face o diferență semnificativă pentru mediul înconjurător atunci când ne implicăm în mod activ" a declarat Alexandru Călin Niță, fondatorul ACN Goes Green.

 

### 

Despre INOVECO

INOVECO SRL, înființată în 1993 ca o companie privată, furnizează soluții inteligente pentru diferite domenii de activitate: construcții, salubritate, agricultură ș.a. toate având ca numitor comun grija pentru mediu și tehnologiile inteligente. Cele mai importante locații din România precum: București și județele Alba, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brașov, Brăila, Călărași, Cluj, Constanța, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Iași, Mureș, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea, Vâlcea beneficiază de depozite de deșeuri municipale realizate cu materiale furnizate și instalate de echipa INOVECO. 

Calitatea lucrărilor executate de INOVECO SRL a fost recunoscută constant de către ARACO – Asociația Română a Antreprenorilor de Construcții, prin premiile Trofeele Calității acordate de-a lungul ultimelor aproape trei decenii de activitate. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/brain-4-strategy/angajatii-inoveco-alaturi-de-alti-voluntari-au-participat-la-actiunea-de-ecologizare-a-padurii-andronache-din-voluntari-judetul-ilfov