brainic    

Comunicate de presa si evenimente pe tema brainic

 • brainic. aplicatii mobile

  brainic

  Brasov, Brasov - 11 November 2020

  Comunicat de Alien Systems SRL

  Ce bine ar fi dacă ar exista o modalitate mai rapidă de a semna un contract sau de a aproba o achiziție. Cât de simplu ar fi să poți factura digital și la nevoie să integrezi și bonurile de benzină. Ideal ar fi să poți ține toate conturi ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: aplicatii mobile , dezvoltare aplicatii mobile , brainic

  Vezi toate comunicatele de presa despre brainic

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul brainic.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la brainic. Informatiile despre brainic cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul brainic, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la brainic, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.