Brevet de baza

Definitie Brevet de baza

Sintagma prin care se desemneaza cel dintai dintre brevetele acordate pentru o inventie in oricare din tarile membre in Uniunea de la Paris.In temeiul brevetului de baza, pentru aceeasi inventie (la care se refera acesta) pot fi obtinute in tarile membre ale Uniunii de la Paris, brevete paralele.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Brevet de baza? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Brevet de baza.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Brevet de baza. Definitiile termenilor despre Brevet de baza cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Brevet de baza, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Brevet de baza.