Brevet paralel

Definitie Brevet paralel

Sinonim - brevet analogSintagma ce desemneaza orice brevet de inventie obtinut ulterior acordarii unui brevet de baza si in temeiul acelui brevet de baza, acordat pentru aceeasi inventie si in oricare dintre celelalte tari membre ale Uniunii de la Paris.Brevetul paralel impreuna cu brevetul de baza in temeiul caruia a fost obtinut formeaza o familie de brevete.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Brevet paralel? Propune definitie

Poze Brevet paralel

  • Intra in lumea paralela Karazan!

    Poza: Intra in lumea paralela Karazan!

  • .

    Poza: Intra si tu in atmosfera jocului de carti Statul Paralel 2!

  • HELENA CHRISTENSEN, GAVIN ROSSDALE, ŞI PELLE DE LA “THE HIVES” SE ALĂTURĂ CAMPANIEI MTV EXIT ÎN LUPTA ÎMPOTRIVA EXPLOATĂRII ŞI TRAFICULUI DE FIINŢE UMANE ŞI PREZINTĂ “VIEŢI PARALELE”

    Poza: HELENA CHRISTENSEN, GAVIN ROSSDALE, ŞI PELLE DE LA “THE HIVES” SE ALĂTURĂ CAMPANIEI MTV EXIT ÎN LUPTA ÎMPOTRIVA EXPLOATĂRII ŞI TRAFICULUI DE FIINŢE UMANE ŞI PREZINTĂ “VIEŢI PARALELE”

  • Vezi toate pozele despre Brevet paralel

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Brevet paralel.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Brevet paralel. Definitiile termenilor despre Brevet paralel cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Brevet paralel, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Brevet paralel.