O legenda vie a lumii afacerilor vine in Romania

BUCURESTI - 25 octombrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Michael E. Porter, cel mai reputat autor in domeniul strategiei competitive, vorbeste la evenimentul Strategy and Leadership! Evenimentul, organizat de Interact si Ziarul Financiar, va avea loc vineri, 30 noiembrie 2007, la Palatul Parlamentului. In cadrul sau profesorul Porter va sustine o conferinta pe tema strategiei competitive si a strategiilor economice de tara si va raspunde la intrebarile participantilor in cadrul unei sesiuni moderate de discutii.

Evenimentul se adreseaza tuturor celor care detin posturi manageriale si de decizie, profesionisti din domeniul privat sau din institutiile publice. Ei vor avea ocazia sa invete despre strategie competitiva de la cea mai marcanta personalitate a domeniului. Michael Porter va prezenta, de asemenea, un studiu asupra mediului de afaceri romanesc, o radiografie a tarii noastre din punct de vedere al competitivitatii in afaceri.

Profesorul Porter este Bishop William Lawrence University Professor la Harvard Business School si presedinte al programului pe care aceasta scoala il desfasoara pentru cei mai noi CEO din multinationalele de succes. El ocupa locul 1 in topul Thinkers 50 – un top care-i cuprinde pe cei mai importanti si influenti ganditori din lumea afacerilor. A facut parte din Comisia prezidentiala pentru competitivitate industriala, in timpul administratiei Reagan, iar in prezent colaboreaza cu Congresul american pentru definirea politicilor economice ale Statelor Unite. Lucrarile lui, unice prin legaturile pe care le stabilesc intre teoriile economice si managementul aplicat, au facut scoala in domeniul managementului strategic.

Despre Bridge Communication

Evenimentul este organizat de compania de training Interact si Ziarul Financiar.
Dana Capitanu, tel: 0318.256.293, marketing@zf.ro.
marketing@zf.ro