Bunuri certe

Definitie Bunuri certe

Sinonim - bunuri determinate, bunuri individual determinateBunuri determinate prin caractere individuale si specifice. Spre exemplu, un autoturism individualizat prin numarul de inmatriculare. Expresia de bunuri certe se refera doar la determinarea lor prin caractere specifice, individuale si nu la existenta lor, deoarece sub acest din urma aspect toate bunurile sunt certe.Opus - Bunurile generice

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bunuri certe? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bunuri certe.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bunuri certe. Definitiile termenilor despre Bunuri certe cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bunuri certe, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bunuri certe.