Bunuri de productie

Definitie Bunuri de productie

Acele bunuri care participa la producerea altor bunuri economice. Se mai numesc bunuri de capital pentru ca satisfac indirect nevoile, prin intermediul bunurilor la a caror producere participa (materii prime, servicii de productie etc.).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bunuri de productie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bunuri de productie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bunuri de productie. Definitiile termenilor despre Bunuri de productie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bunuri de productie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bunuri de productie.