Cache Cache, brand francez de moda pentru femei, apare in piata romaneasca cu un magazin online

BUCURESTI - 15 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail, Internet

Live site

Brandul Cache Cache, prezent in Romania din anul 2008, a deschis in Aprilie 2013 magazinul virtual, la adresa www.cache-cache.ro.

Acest site a fost creat pentru a raspunde multiplelor solicitari ale clientilor nostri, in special pe retelele de socializare.

Din acest moment, gratie acestui magazin online, produsele Cache Cache sunt accesibile pe intreg teritoriul Romaniei.

Cache Cache, brand francez de moda pentru femei, apare in piata romaneasca cu un magazin online
 Oferim femeilor o colectie tinereasca, stralucitoare, la moda si accesibila. 

CACHE CACHE, WHAT'S NEXT!

Cache Cache este marca cu istorie al Grupului Beaumanoir (Saint-Malo, Franta – www.groupe-beaumanoir.com).

Extins pe piata internationala in 2005, Cache Cache a stabilit o reala complicitate cu femeile din intreaga lume in peste 1 350 de magazine, din care peste 510 in Franta.

Motivul acestui succes ?

Cache Cache se joaca cu moda si invita femeile sa faca la fel. Cache Cache apare ca o marca de proximitate oferind o moda jucausa si accesibila, gratie diversificarii culorilor si a permanentei reinnoiri a colectiilor care sunt adaptate tuturor femeilor si personalitatii lor. Cu Cache Cache, va insusiti moda, puteti sa indrazniti in detalii si sa combinati materialele, totul pentru a fi intr-o continua metamorfoza.

Ce puteti incerca azi cu Cache Cache ?

Va invitam sa ne vizitati pe www.cache-cache.ro si cu aceasta ocazie, veti beneficia pana la data de 28 aprilie 2013 de oferta noastra atractiva la o larga selectie de tricouri, produse emblematice ale brandului Cache Cache, create sa satisfaca toate gusturile si stilurile!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cache-cache/cache-cache-brand-francez-de-moda-pentru-femei-apare-in-piata-romaneasca-cu-un-magazin-online