Cache Cache lanseaza in Romania colectia OÔRA by M. Pokora !

BUCURESTI - 14 aprilie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, Media / Publicitate, Retail, Internet

M. Pokora, popstar-ul francez, ne dezvaluie colectia sa şic & casual, street & sexy in exclusivitate la Cache Cache din 14 aprilie 2014 !

OÔRA BY M. POKORA !

OÔRA BY M. POKORA !

 Oferim femeilor o colectie tinereasca, stralucitoare, la moda si accesibila. 

Cache Cache

Femeile sunt frumoase

Născută din pasiunea lui M.Pokora pentru modă şi dintr-o strânsă colaborare cu Cache Cache, OÔRA by M.Pokora este o marcă prêt-à-porter, nu doar şic & casual dar şi street & sexy, pentru doamnele şi domnişoarele care vor să-şi etaleze feminitatea dar şi personalitatea.

Cu ținute foarte moderne şi detalii bine lucrate, OÔRA by M.Pokora se inspiră din trend-ul actual şi desenează o siluetă modernă şi elegantă, care doreşte să fie remarcată fără a fi ostentativă. Lansarea oficială a celei de a doua colecții OÔRA, prezentă în exclusivitate în magazinele Cache Cache începând cu 14 aprilie 2014, aduce în sezonul Primăvară-Vară influențe streetwear US şi reînvie accentele anilor 90. O tentă glam cu influențe RnB, adaugă un plus de feminitate ținutelor care sunt animate de imprimeurile "jungle" şi rezonează cu influențele sport.

Cu această colecție M.Pokora încearcă să scoată în evidență atuul cel mai de preț al femeilor, personalitatea.

 

Despre OÔRA

OÔRA by M.Pokora este o marcă de prêt-à-porter pentru femei, născută din colaborarea dintre M.Pokora şi Grupul Beaumanoir (Cache Cache, Bréal, Bonobo, Scottage, Morgan, La City). Cea de a doua colecție OÔRA este distribuită în exclusivitate în toate magazinele Cache Cache începând cu 14 aprilie 2014.

 

Originea proiectului

În 2012, M.Pokora îi întâlneşte pe domnul şi doamna Beaumanoir în cadrul convenției anuale a grupului Beaumanoir. Împărtăşind valori umane comune, decid să lanseze împreună o nouă marcă de îmbrăcăminte pentru femei.

 

M.Pokora şi lumea modei

Artist recunoscut prin muzica şi prestația sa scenică M.Pokora acordă foarte mare importanță ținutei sale. Ideea de a lansa o linie de îmbrăcaminte reprezintă un proiect al său mai vechi. Pe lângă motivele estetice şi artistice doreşte să lanseze o colecție accesibilă tuturor. O colecție "modernă şi accesibilă", este dezideratul artistului.

 

Cache Cache este marca cu istorie al Grupului Beaumanoir (Saint-Malo, Franta – www.groupe-beaumanoir.com).

Extins pe piata internationala in 2005, Cache Cache a stabilit a reala complicitate cu femeile din intreaga lume in peste 1 350 de magazine din care peste 510 in Franta.

Motivul acestui succes ? Cache Cache se joaca cu moda si invita femeile sa faca la fel. Cache Cache apare ca o marca de proximitate si ofera moda jucausa si accesibila, gratie diversificarii culorilor si a permanentei renoire a colectiilor care sunt adaptate tuturor femeilor si fiecaror personalitati ale lor. Cu Cache Cache, va insusiti moda, puteti sa cautati detaliile, amestecati materialele, sa schimbati si sa indrazniti.

Ce puteti incerca azi cu Cache Cache ?

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cache-cache/cache-cache-lanseaza-in-romania-colectia-oora-by-m-pokora