Caducitate

Definitie Caducitate

Cauza de ineficacitate a actului juridic civil, constand in lipsirea actului juridic de orice efecte, datorita intervenirii unor cauze ulterioare incheierii sale si independent de vointa autorului actului.Caducitatea loveste, deci, un act juridic civil valid, care nu a produs in ca efecte. O astfel de situatie este, spre exemplu, decesul legatarului anterior celui al testatorului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Caducitate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Caducitate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Caducitate. Definitiile termenilor despre Caducitate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Caducitate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Caducitate.