Cambie la vedere

Definitie Cambie la vedere

Sinonime - cambie cu scadenta la vedere, cambie trasa la vedereCambie platibila la prezentarea ei debitorului, a carei scadenta coincide cu prezentarea, sau in termenul legal de la prezentare, sau in termenul conventional stabilit de tragator (care poate fi mai lung sau mai scurt decat termenul legal) ori de catre giranti (acestia avand dreptul sa scurteze termenul de un an prevazut de lege).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cambie la vedere? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cambie la vedere.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cambie la vedere. Definitiile termenilor despre Cambie la vedere cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cambie la vedere, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cambie la vedere.