Capacitate de productie

Definitie Capacitate de productie

Indicator de volum. Productia maxima pe care o poate obtine o unitate economica intr-o perioada de timp data, in conditii normale de productie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Capacitate de productie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Capacitate de productie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Capacitate de productie. Definitiile termenilor despre Capacitate de productie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Capacitate de productie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Capacitate de productie.