Capacitate testamentara

Definitie Capacitate testamentara

Componenta a capacitatii de a dispune prin acte cu titlu gratuit, constand in aptitudinea persoanei fizice de a face testament.Capacitatea testamentara deplina incepe la implinirea varstei de 18 ani. Minorul care a implinit 16 ani poate dispune prin testament numai cu privire la cel mult jumatate din avutul sau.Nu au capacitate testamentara minorii pana la 16 ani si persoanele puse sub interdictie (art.856 cod Civil).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Capacitate testamentara? Propune definitie

Poze Capacitate testamentara

 • Verbatim Vx500, SSD extern

  Poza: Noua tehnologie de stocare dezvoltată in noile SSD-uri externe de mare viteză de la Verbatim

 • tente.com/ro-ro

  Poza: Rolul rolelor in dotarea echipamentelor cu capacitate mare

 • print latex

  Poza: Printer cu tonere de mare capacitate – cea mai bună alegere

 • Reserved

  Poza: Reserved High Summer 2022 - incredere de sine la capacitate maxima

 • Vezi toate pozele despre Capacitate testamentara

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Capacitate testamentara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Capacitate testamentara. Definitiile termenilor despre Capacitate testamentara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Capacitate testamentara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Capacitate testamentara.