Capital social subscris

Definitie Capital social subscris

Valoarea capitalului inscris in actul constitutiv al societatii. Marimea sa este data de scopul pe care si l-au propus asociatii sau actionarii, de natura activitatii firmei, de legislatia tarii respective. Capitalul social al unei banci trebuie sa fie in numerar

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Capital social subscris? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Capital social subscris.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Capital social subscris. Definitiile termenilor despre Capital social subscris cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Capital social subscris, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Capital social subscris.