Casa de schimb valutar

Definitie casa de schimb valutar

persoana juridica aurotizata de BNR sa efectueze operatiuni de cumparare si de vanzare in mod liber a valutelor si a cecurilor de calatorie in oricare din valutele cotate de BNR. Casa de schimb valutar este un MARKET MAKER, care isi desfasoara activitatea dupa principiul Cumpara ieftin si vinde scump clientul care se adreseaza casei de schimb este un PRICE TAKER (acceptator de pret).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Casa de schimb valutar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul casa de schimb valutar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la casa de schimb valutar. Definitiile termenilor despre casa de schimb valutar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la casa de schimb valutar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la casa de schimb valutar.