Targul de Nunti Bucovina – Pentru o nunta ca in povesti

Locul desfasurarii: Complexul Expozitional al Centrului Economic Bucovina - langa Aeroportul SalceaSalcea - Suceava

Organizator: CCIA Suceava

Targul de Nunti Bucovina – Pentru o nunta ca in povesti

Inca nu te-ai decis cum sa fie nunta ta?. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Suceava, prin Targul de Nunti Bucovina iti vine in ajutor prezantandu-ti tot ce ai nevoie pentru o nunta ca in povesti. Pornind de la rochiile de mireasa, care iti incanta privirile prin designul lor deosebit, lumanari si parfumuri imbietoare, dantele, verighete si pana la incantatoarele buchete de flori, iti oferim tot ce este necesar pentru ca acest important eveniment din viata ta sa fie unul de neuitat.

Evenimentul se va desfasura in perioada 16-20 aprilie 2008 la Complexul Expozitional al Centrului Economic Bucovina – Salcea. Pe parcursul acestei expozitii vor avea loc o serie de manifestari conexe care se doresc a veni in sprijinul viitorilor miri.

Manifestarea este specializata in rochii de mireasa; rochii domnisoare de onoare si de ocazie; costume pentru miri, cavaleri de onoare si de ocazie; bijuterii, ceasuri; lenjerie, manusi; genti pentru mirese si de ocazie; voaluri, palarii; incaltaminte de ocazie; coafura, cosmetica; aranjamente florale, buchete de mireasa; decoratiuni sali, baloane, huse; invitatii; focuri de artificii; sonorizare evenimente, foto & video; sali pentru organizare de evenimente; orgnizatori evenimente; surprize si cadouri; produse de cofetarie, panificatie si dulciuri; inchirieri limuzine, masini de epoca, trasuri; confectii si tricotaje pentru adulti si copii; altele.


Pentru orice informatii suplimentare, va stam cu placere la dispozitie la tel/fax 0230 216 833, 0230 521 506.

Echipa de organizare:
- Gabriel Lucian Grigoriu – Director General Adjunct – tel. 0740 354 737,
grigoriu@ccisv.ro;
- Catalin Maniliuc – Sef Proiect – tel. 0742 108 140, catalin.maniliuc@ccisv.ro;
- Lucian Moscaliuc – organizator – tel. 0741 221 495, lucian@ccisv.ro.

Despre CCIA SUCEAVA

Pentru orice informatii suplimentare, va stam cu placere la dispozitie la tel/fax 0230 216 833, 0230 521 506

Participare: Intrare libera