Cec documentar

Definitie Cec documentar

Cec insotit de documentele de transport si de proprietate, a marfurilor pe baza carora trasul achita suma inscrisa in cec, retinand documentele pe care le preda destinatarului, in schimbul sumei platita la banca.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cec documentar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cec documentar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cec documentar. Definitiile termenilor despre Cec documentar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cec documentar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cec documentar.